Daar lig je dan naast me aan mijn borst, je drinkt telkens kleine slokjes. Je bent ziek, al een tijdje. Een avond na je droomvoeding moest je ineens spugen. Zo zielig! Je kreeg geen lucht en keek wanhopig naar me. Een gloeiend lijfje tegen me aan. Hangend, slapjes. Gelukkig is er dan mijn warme borst om je te troosten en om je dat fijne wondergoedje te geven. Slapen doe je alleen op me of naast me. Je voelt telkens steeds warmer na een tijdje. Dan drink je bij me en voel ik je temperatuur dalen. Ik ben zo blij dat je nog steeds bij mij drinkt. Mijn melk voelt als jouw redding nu. Daar ben ik stiekem toch wel erg trots op. Vocht, antistoffen, probiotica, ORS, slaapmiddel, troost, warmte, liefde, heerlijk, kostbaar, al bijna 1 jaar lang mag ik daar met jou van genieten.
Gelukkig ben je nu weer wat beter. Het liefste wil ik het van je overnemen, maar dan kan ik niet voor je zorgen. Je kindje ziek, dat is toch écht niet leuk. Het komt weer goed, rust maar lekker bij mama. Daar ben ik jouw mama voor…en natuurlijk van je grote broer en grote zus die ook nog steeds mama nodig hebben als ze ziek zijn.

Esther Cremers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here