Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik mijn eerste doek cadeau, borstvoeding was voor mij de meest logische keuze, kortom voordat ik het wist was ik al een ‘Drager-en-voeder-in-spe’. Ik besloot daarom eens een kijkje op het forum te nemen. Aanvankelijk alleen bij het doekengedeelte (goh wat zijn er veel doeken in doekenland) vervolgens begon ik verder rond te neuzen.

Wat een herkenning vond ik op het forum. Laten huilen en puppytraining voor onze kinderen waren sowieso een no-go. Natuurlijk ouderschap en Unconditional Parenting is waar wij ons prettig bij voelen. Nu las ik de ervaringen van meer ouders die met deze blik naar hun kinderen kijken en hen begeleiden vanuit het idee dat ook hun behoeften er mogen zijn.

In de tijd die volgde scrolde ik verder: he een knutselhoek! Hier zag ik de mooiste creaties voorbij komen en besloot ik mij ook te wagen aan wat brei- en haakwerk. Het smaakte naar meer en inmiddels swap ik me een slag in de rondte.
Vervolgens viel mijn oog op de topics over waterbevallingen en hypnobirthing: dat leek me prachtig voor een eventueel volgende bevalling. Inmiddels is dit kindje vijf maanden geleden met een prachtige badbevalling ter wereld gekomen.

En zo fladderde ik van topic naar topic om af en toe neer te strijken om te lezen of schrijven, kennis en inspiratie op te doen. De afwisseling in onderwerpen, maar ook de kritische blik zorgen ervoor dat ik blijf terugkeren op dit forum. Ik voel me hier thuis. En ik ben niet de enige: in de afgelopen jaren is het aantal forumleden behoorlijk gegroeid. Mooi om te merken dat er meer ouders zijn, die zich interesseren voor Natuurlijk Ouderschap.

Nu is het forum een van de kanten van deze website, maar we hebben sinds kort ook een vaste groep bloggers die zich wekelijks op een stuk stort. Net als op het forum is hier ook een mooie afwisseling te zien in onderwerpen. We zijn erg blij dat Alyson, Marlies, Stefanie, Linda en Bart in persoonlijke stukken meer van zichzelf laten zien, voer geven voor discussie, een goed recept of stof om over na te denken.

Binnenkort stellen zij zich aan jullie voor in ons colofon. Wanneer dit gereed is, komt hier uiteraard een melding van.
We hopen dat jullie, net als op ons forum, met veel plezier op onze homepage zullen rondfladderen en neerstrijken bij onze blogs.

Veel leesplezier.

Groet, Marloes

DELEN
Vorig artikelPaderborn
Volgend artikelOoit

1 REACTIE

Comments are closed.