2,5 is ze, onze kleine grote meid. We zijn op vakantie in Luxemburg. Vanaf de camping loop je zo het bos in, met veel hoogteverschillen en rotspartijen. Samen gaan we het ontdekken. Dat vind ze even leuk, maar niet een hele wandeling. Als ze niet meer wil lopen, mag ze op mijn rug. Heerlijk zit ze in de drager. Ze helpt mee routebordjes ontdekken, we zoeken paddenstoelen, bukken voor lage takken, klauteren tussen rotsen, gaan trappen op en af en zingen samen liedjes. We genieten van onze wandeling, we hebben lol, het is gezellig zo. Ze wil al een poosje geen middagslaapje meer doen, maar valt op mijn rug heerlijk in slaap. Ik klauter verder over de bospaden met mijn grote kleine meisje heerlijk dichtbij.

–Anoniem

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelPeuterdans – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelAfscheid – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here