Wat eten we vandaag? #3
Moderator: Mod_Forum_Voeden
-
-
- Berichten: 34315
- Lid geworden op: 03 mei 2009 17:25
- Hobbies: Turnen, time travel
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #3
Restje kaasvrije kapsalon van gisteren.
Life is more true than reason will deceive
Re: Wat eten we vandaag? #3
Chili con carne wraps naar recept van lekker en simpel. Heerlijk! Zelfs de kinderen vonden het lekker. "Kinnie" bonen, doen het hier goed.
-
-
- Berichten: 2612
- Lid geworden op: 03 apr 2011 11:19
- Hobbies: onze dochter, lezen
- Locatie: Friesland
Re: Wat eten we vandaag? #3
Afhaalpizza
Re: Wat eten we vandaag? #3
Gisteren Mac ‘n cheese uit het kookboek VEG van Jamie. Veel werk, maar erg lekker.
Vandaag de eerste boerenkool van het seizoen, heerlijk!
Vandaag de eerste boerenkool van het seizoen, heerlijk!
DL: april 2013, ZL: mei 2016
Re: Wat eten we vandaag? #3
Even een vervolg hierop: ik maakte vandaag pastasaus a la mayo zonder vlees, en pureerde een portie voor op de pizza. Alleen nog mozzarella en basilicum toegevoegd.Wilhemina schreef: ↑17 sep 2019 20:16Mijn plan was vlees apart maken en dan het deel voor de pizzasaus pureren. Heb je gelijk meer groenten dan alleen tomaat. En dan beleggen met enkel mozzarella en basilicum.Mama_van_T schreef: ↑17 sep 2019 17:54De pastasaus a la mayo zitten veel stukken groente in, die lijkt me niet handig voor op de pizza, daar heb je een gladde tomatensaus voor nodig.
Ik zal binnenkort laten weten of het wat is. En anders inderdaad gewoon die combi van de AH gebruiken, dat is ook slim.
We hebben alles opgegeten, maar het viel me toch tegen. Ik verwacht blijkbaar een andere tomatensmaak op de pizza en ik vond deze saus zonder vlees (gehakt + spekjes) nogal saai en zouteloos. De rest heb ik ingevroren, gelabeld 'saaie saus' in de hoop dat ik daar nog iets bij gooi als het gegeten wordt.
-
-
- Berichten: 5086
- Lid geworden op: 06 dec 2015 11:55
- Hobbies: muziek, creatief bezig zijn
- Locatie: Midden Nederland
Re: Wat eten we vandaag? #3
Wij aten gnocchi met roomkaas, sperziebonen en zalm.
zl 28-7-2018. Uit liefde geboren, puur geluk.
hoppediz hop-tye agadir, you-wa, hoppediz Ringling los angeles rood, ellevill paisley smaragd maat 5, MaM watersling, close caboo lite, vipcarrier petrol bamboo
hoppediz hop-tye agadir, you-wa, hoppediz Ringling los angeles rood, ellevill paisley smaragd maat 5, MaM watersling, close caboo lite, vipcarrier petrol bamboo
-
-
- Berichten: 7065
- Lid geworden op: 19 dec 2011 15:13
- Hobbies: Mijn meisjes, naaien, bakken
- Locatie: Leiden
Re: Wat eten we vandaag? #3
Lasagne met leftover groentes van de afgelopen dagen (wortel, courgette, aubergine, champignons, puntpaprika's), en genoeg voor 2 dagen zodat we morgen na het sporten alleen de schaal de warme oven in hoeven te duwen.
♥ F 11-2010 ♥ A 3-2013
***Unicorns for the win***
***Unicorns for the win***
-
-
- Berichten: 439
- Lid geworden op: 09 okt 2017 21:10
- Hobbies: -
- Locatie: Brabant
Re: Wat eten we vandaag? #3
Ik weet niet uit mn hoofd wat er wel en niet in de saus van Mayo gaat maar mijn ervaring is dat een beetje balsamico azijn en een beetje suiker (of honing) de smaak van tomaat enorm ophalen/verrijken. Als dat er niet al in zat is dat wellicht nog een optie?Wilhemina schreef: ↑08 okt 2019 20:30Even een vervolg hierop: ik maakte vandaag pastasaus a la mayo zonder vlees, en pureerde een portie voor op de pizza. Alleen nog mozzarella en basilicum toegevoegd.Wilhemina schreef: ↑17 sep 2019 20:16Mijn plan was vlees apart maken en dan het deel voor de pizzasaus pureren. Heb je gelijk meer groenten dan alleen tomaat. En dan beleggen met enkel mozzarella en basilicum.Mama_van_T schreef: ↑17 sep 2019 17:54De pastasaus a la mayo zitten veel stukken groente in, die lijkt me niet handig voor op de pizza, daar heb je een gladde tomatensaus voor nodig.
Ik zal binnenkort laten weten of het wat is. En anders inderdaad gewoon die combi van de AH gebruiken, dat is ook slim.
We hebben alles opgegeten, maar het viel me toch tegen. Ik verwacht blijkbaar een andere tomatensmaak op de pizza en ik vond deze saus zonder vlees (gehakt + spekjes) nogal saai en zouteloos. De rest heb ik ingevroren, gelabeld 'saaie saus' in de hoop dat ik daar nog iets bij gooi als het gegeten wordt.
♡ 07/2017 ♡ 05/2019
Re: Wat eten we vandaag? #3
Zat er allebei niet in, dank voor de tip!
-
-
- Berichten: 9800
- Lid geworden op: 04 mei 2009 21:54
- Hobbies: ..
- tag: Sneeuwengel in Bikini
- Locatie: Noord
Re: Wat eten we vandaag? #3
Gisteren stoofpot, jum! Ging schoon op. Met een pide erbij, maar die ging niet op
Vandaag bami denk ik
![lol [lol]](./images/smilies/icon_lol.gif)
Vandaag bami denk ik

Drie zonen! 08-2008, 02-2010 en 10-2012
Re: Wat eten we vandaag? #3
Wat is Pide?
Ik ben inspiratie aan het opdoen voor vanavond
Mama van 2 meisjes sept' 05 en sept' 07
-
-
- Berichten: 3878
- Lid geworden op: 18 dec 2013 17:52
- Hobbies: Naaien
Re: Wat eten we vandaag? #3
Oh bami, dat is een goed idee. Als ik bami noedels kan vinden hier.
ZL1 1-4-2016, ZL2 11-11-2018
-
-
- Berichten: 9800
- Lid geworden op: 04 mei 2009 21:54
- Hobbies: ..
- tag: Sneeuwengel in Bikini
- Locatie: Noord
Re: Wat eten we vandaag? #3
Stamppot rauwe andijvie met spekjes. Geen zin in zeurende kinderen aan tafel vanavond en dit lusten ze allemaal graag. T is ook echt stamppot weer 
Mama van twee zoontjes en een klein meisje!
-
-
- Berichten: 5086
- Lid geworden op: 06 dec 2015 11:55
- Hobbies: muziek, creatief bezig zijn
- Locatie: Midden Nederland
Re: Wat eten we vandaag? #3
Wij eten iets met spinazie. Pasta of stamppot, kan beide maar ik weet nog niet welke het gaat worden.
zl 28-7-2018. Uit liefde geboren, puur geluk.
hoppediz hop-tye agadir, you-wa, hoppediz Ringling los angeles rood, ellevill paisley smaragd maat 5, MaM watersling, close caboo lite, vipcarrier petrol bamboo
hoppediz hop-tye agadir, you-wa, hoppediz Ringling los angeles rood, ellevill paisley smaragd maat 5, MaM watersling, close caboo lite, vipcarrier petrol bamboo