Pagina 1 van 1

Close parent pop-in newborn

Geplaatst: 11 nov 2019 09:26
door hartrocker
*slik* na drie maanden heerlijk in de newborn luiers te hebben gepast worden ze nu toch te klein, en is het tijd om iemand anders hiervan te laten genieten. Het zijn close parent pop-in newborn luiers (https://www.closeparent.com/shop-now/re ... -nappy-box). Dit zijn echt hele fijne luiers voor een lichtgewichtje, dl heeft er in gezeten van 2,7 kilo tot ruim 5 kilo.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Het zijn 11 broekjes en 19 inleggers (oorspronkelijk 12+20, maar schoonmoeder had niet door dat het wasbare luiers waren, dus 1 setje is jammerlijk verdwenen) met de originele verpakking. Ze zijn drie maanden intensief gebruikt, en afhankelijk van het weer (ongeveer 70/30) zijn de inleggers buiten aan de waslijn gedroogd of binnen in de droger (wij hebben een warmtepompdroger dus nooit op hoge temperatuur). Verder hebben wij altijd inlegvellen gebruikt. De luiers zijn in nette staat. Aan de binnenkant van de buitenbroekjes zie je bij sommige wel wat verkleuring.

Nieuw hebben wij er 110 euro voor betaald, we willen er graag nog 50 voor terug. Ophalen kan in Breda, opsturen kan tegen verzendkosten.