Regels voor het aanbieden van zaken

Plaats hier je advertentie voor gebruikte doeken en overige dragers die je wilt verkopen of ruilen.
Leden met 30 posts en minimaal 30 dagen lidmaatschap mogen hier posten.

Moderator: Mod_Forum_Marktplaats

Forumregels
Dit is de verkorte versie van de verkoopregels. De lange versie van de verkoopregels staat hier.
 • Minimaal 30 posts en minimaal 30 dagen lid
 • Maximaal één actief verkooptopic per persoon
 • Alleen spullen aanbieden die je op moment van plaatsen fysiek in je bezit hebt, én die duidelijk voor eigen gebruik aangeschaft of gemaakt waren
 • Duidelijke beschrijving van ieder artikel, waarbij je minimaal een goede eigen foto en een prijs vermeldt
 • Alles verkocht: meld het in het onderwerp, dan kan Beheer je topic sluiten
 • Zodra je hier spullen aanbiedt, gaan we er van uit dat je de lange versie van de verkoopregels hier hebt gelezen en daarmee akkoord bent gegaan
Heb je vragen of opmerkingen over deze regels, neem dan contact op met een van onze moderatoren.
Gebruikersavatar

Topic starter
DenV
Beheerder
Beheerder
Berichten: 235
Lid geworden op: 24 jan 2008 00:01
Contacteer:

Regels voor het aanbieden van zaken

Ongelezen bericht door DenV » 17 jul 2011 12:03

Dit subforum is bedoeld voor het verkopen van doeken en andere dragers; discussies kunnen in de desbetreffende subforums gevoerd worden.

De volgende regels gelden voor het aanbieden van je spullen, zij het te koop, te ruil of gratis. Deze regels zijn bedoeld om onze gebruikers iets meer zekerheid te bieden bij het kopen.
 • Je hebt minimaal 30 posts geplaatst vóór je iets te koop aan mag bieden, en je bent minstens 30 dagen actief op het forum.
 • Je hebt in dit subforum maximaal één actief verkooptopic. Zodra alles daarin verkocht is, kan je het topic op slot laten zetten en mag je later wel een nieuw topic aanmaken.
 • Je biedt alleen de spullen aan die je zelf in bezit hebt. Zaken die bij een ander of onderweg zijn, zijn dat niet en mag je dus niet aanbieden.
 • Je biedt alleen spullen aan die je voor eigen gebruik aangeschaft dan wel gemaakt hebt. Beheer behoud zich het recht om in geval van twijfel te besluiten of iets onder commerciele verkoop valt of niet.
 • In je advertentie plaats je voor ieder artikel een duidelijke beschrijving neer: bijvoorbeeld merk, de staat van het voorwerp, prijs en of dat exclusief/inclusief verzendkosten is.
 • In je advertentie plaats je van ieder artikel plaats je een goede eigen foto. Een belofte dat er een foto volgt is niet voldoende. Een link plaatsen naar je album mag wel, zolang het maar een recente foto is en dat het een foto is van jouw voorwerp (niet van één of ander plaatje van internet). Een link naar een andere verkoopsite zoals Marktplaats.nl staan we niet toe.
 • Zodra je alle spullen uit het topic verkocht/geruild hebt, vermeld je dit in de titel van je eerste bericht, zodat Beheer het topic op slot kan zetten.
Informatie over het plaatsen van foto's kan je vinden in het Technische hulp en testforum. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je daar graag verder.

Beheer zal berichten die niet aan deze regels voldoen verwijderen, en hoeft dat de plaatser niet te melden. We zijn echter ook maar mensen en zien niet alles, dus mocht je hier advertenties tegenkomen die niet aan de regels voldoen, of waar je je van afvraagt of ze OK zijn, geef ons een seintje via het meld-knopje (dat uitroeptekentje rechtsboven een bericht).

Disclaimer:
Het Beheer van Dragen en Voeden is niet verantwoordelijk voor in de Marktplaatsen aangeboden dragers, draagdoeken en andere aangeboden artikelen.
Kijk zelf heel goed onder welke voorwaarden de koop gesloten wordt. Een opmerking als "de gebruikelijke kleine lettertjes zijn van toepassing" zegt feitelijk helemaal niks.
Gebruik je gezonde verstand, net zoals op iedere andere verkoopsite.

Zijn er problemen met de verkoop, dan is het verstandig om Beheer daarvan op de hoogte te brengen, ook al kunnen wij juridisch gezien niet ingrijpen.
Houd er rekening mee dat de post er vandaag de dag wat langer over kan doen, zeker wanneer het artikel van over de landsgrens moet komen.

Heb je vragen of opmerkingen over deze regels, neem dan contact op met een van onze moderatoren.

Gesloten