Pagina 1 van 1

Te koop handgemaakte SSC van D&V Nati Batavia

Geplaatst: 08 aug 2018 15:50
door eeyoor
Ik verkoop mijn zelfgemaakte SSC gemaakt met de voor D&V ontworpen Batavia doek. We hebben hem gebruikt voor DL van 2 tot 3 jaar. Daarbij opgemerkt dat DL groot is, dus dat de meeste kindjes er makkelijk langer in kunnen.
zit breedte = 43.5 cm
hoogte rugpand 45 cm
Hij is gemaakt voor wat langere /dikkere mensen. Vraagprijs €40,00 excl verzendkosten. Niet eens met de prijs, laat het me weten. Eventueel kan ik 'm meenemen naar de D&V megameet. Ik reis ook best het land door, dus wie weet is verzenden niet nodig.
hij komt uit een rookvrij huis. We hebben wel een hond, dus een verdwaalde haar is mogelijk. Hij wordt gewassen voordat hij verstuurd wordt.

We hebben hem vooral gebruikt voor onze oudste. De jongste heeft er dit jaar nog in gezeten maar was met haar 3,5 jaar toch te groot. De 20 kg die ze weegt hield hij makkelijk en het droeg nog heerlijk. En ze sliep binnen 5 minuten.

voor meer informatie over maten en zo zie ook mijn draadje in knutselen met doeken en dragers: viewtopic.php?f=56&t=86406

Re: Te koop handgemaakte SSC van D&V Nati Batavia

Geplaatst: 08 aug 2018 19:46
door Friek
Heel mooi! En mooie prijs. Helaas zal hij mij waarschijnlijk niet passen en hebben we al een peuterdrager...

Re: Te koop handgemaakte SSC van D&V Nati Batavia

Geplaatst: 08 aug 2018 20:43
door Rosalinde
Hij is inderdaad echt prachtig! Ik vrees ook dat hij voor mij te breed zal zijn. Mocht je hem ten tijde van de megameet nog hebben, dan zou ik hem wel heel graag passen en als hij wel past overnemen.

Re: Te koop handgemaakte SSC van D&V Nati Batavia

Geplaatst: 08 aug 2018 21:16
door eeyoor
Dank.
Check rosalinde