Pagina 1 van 1

Verkocht, mag dicht

Geplaatst: 03 mar 2017 19:26
door Linnaea
VERKOCHT

Met heeeel veel pijn in mijn hart. Dit was mijn droomdoekje, lang naar op zoek geweest en met heel veel liefde en plezier mee gedragen. Het is een heerlijke doek, zo zacht dat je ermee wil knuffelen (toen ik hem net had zat ik hem de hele tijd te aaien :P ) en hij draagt zo licht als een veertje.

Maar mijn zoontje wil al een aantal maanden niet meer in de doek geknoopt worden. En deze prachtige doek ligt al die tijd te verstoffen in een mand onder mijn bed. Doodzonde. Hem verkopen vind ik heel moeilijk maar hij is te geweldig om werkloos te laten en daarnaast brengt hem verkopen ons een stapje dichter bij een droomvakantie komende zomer. Dus ik ga er maar afscheid van nemen...

Goed, wat is het?
Natibaby Foxes Nari, 50% linnen en 50% katoen. Maat 4. Punten lopen schuin af. Goed ingedragen en heerlijk zacht.
Prijs: €125 excl. verzenden. Verzenden doe ik met postnl aangetekend. Binnen Nederland zijn de verzendkosten €8,60. Naar België is het €14,65.

Er wordt hier in huis niet gerookt. Wel heb ik katten, en hoewel de doek zelf bewaard is geweest in de slaapkamer waar geen katten komen zitten er natuurlijk wel altijd wat haren aan onze kleding waardoor ze ook aan de doek komen. De doek wordt fris gewassen opgestuurd maar ik zou hem toch niet aanraden voor mensen met een allergie voor katten.

Afbeelding

Afbeelding

Re: Natibaby Foxes Nari maat 4.

Geplaatst: 20 mar 2017 14:56
door Linnaea
Up. Ik sta open voor een prijsvoorstel.