Dubbele accounts

Hier kun je alle nieuws en mededelingen over DenV vinden

Moderator: Mod_Forum_Algemeen

Gebruikersavatar

Topic starter
DenV
Beheerder
Beheerder
Berichten: 235
Lid geworden op: 24 jan 2008 00:01
Contacteer:

Dubbele accounts

Ongelezen bericht door DenV » 14 mei 2019 11:09

We hebben gemerkt dat punt 1.a.1 van onze forumregels niet altijd even duidelijk is:
Maximaal één account per persoon.
Het is niet toegestaan om meerdere forumaccounts op Dragen en Voeden voor één persoon te hebben. Die regel is er met een reden. We delen hier lief en leed, en investeren emotioneel in elkaar. Iemand die meerdere accounts aanmaakt, doet dat met verschillende, verzonnen, persona. Meeleven met een fantasieverhaal is prima wanneer het gaat om een boek of een film, maar voelt niet fijn wanneer je denkt met een echte persoon te maken te hebben.

We hebben niet de mankracht noch de tijd om actief op dubbele accounts te jagen. Af en toe vallen ons of onze leden bepaalde patronen op, en dan zullen we checks uitvoeren. We blokkeren het aanmaken van accounts met hetzelfde e-mailadres (duidelijk dezelfde persoon), maar niet het aanmaken van meerdere accounts op hetzelfde IP-adres (IP-adressen in Nederland zijn vaak dynamisch en kunnen dus regelmatig van 'eigenaar' wisselen, en bovendien is het prima mogelijk dat meerdere mensen op één adres een account op het forum hebben).
Wanneer we een dubbele account ontdekken, zullen we, na onderzoek om zeker van onze zaak te zijn, die sluiten.

Het kan ook voorkomen dat je je account hebt laten deactiveren, maar later toch terug wilt komen. Dat is helemaal geen probleem, zolang jouw oorspronkelijke account nog niet definitief verwijderd is. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Hebben jullie vragen over, stel ze gerust per PB aan een van de Beheerders.

Gesloten