Vacature Hoofdredacteur Dragen en Voeden Blog

Hier kun je alle nieuws en mededelingen over DenV vinden

Moderator: Mod_Forum_Algemeen

Gebruikersavatar

Topic starter
Geekess
Forum Eigenaar
Forum Eigenaar
Berichten: 11746
Lid geworden op: 30 mei 2009 14:20
Hobbies: Dragen en Voeden
Locatie: Den Haag ******** Eigenaar forum en blog voor Natuurlijk Ouderschap
Contacteer:

Vacature Hoofdredacteur Dragen en Voeden Blog

Ongelezen bericht door Geekess » 05 okt 2017 15:54

Dragen en Voeden is méér dan alleen dit bruisende forum. We hebben al een paar jaar een goedbezochte blog waarvoor onze bloggers regelmatig artikelen schrijven. Onze huidige hoofdredacteur Jasmijn heeft de blog een paar jaar actief onderhouden, maar wil nu graag het stokje doorgeven, dus we zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur (m/v).

Wie zoeken we?
- Je begrijpt de pijlers van Dragen en Voeden en je hebt een band met deze community doordat je zelf gedragen en/of borstvoeding gegeven hebt.
- Je hebt affiniteit met de Nederlandse taal en geschreven tekst en je bent goed in het redigeren van teksten op het gebied van spelling, grammatica, stijl en inhoud.
- Je bent communicatief vaardig. Dat is heel erg belangrijk omdat je een team van vaste bloggers en gastbloggers per e-mail gemotiveerd en actief moet kunnen houden.
- Je bent goed in het maken van en houden aan planningen. Je plant de blogs ruim van te voren in, en weet goed de vinger aan de pols te houden bij de bloggers om te zorgen dat je planning goed blijft lopen. Daarbij moet je óók met onvoorziene omstandigheden om kunnen gaan, wanneer de werkelijkheid anders loopt dan de planning.
- Je kunt goed zelfstandig werken, want je bent verantwoordelijk voor het hele proces van het plannen tot het plaatsen van de blogs op de website.

Het is een pré als je ervaring hebt op het gebied van journalistiek. De blog draait op Wordpress, dus als je daar ervaring mee hebt, is dat wel zo handig. Heb je dat nog niet, dan kunnen we je dat leren. Enige affiniteit met computers en internet is dan wel zo handig.

Dit is een vrijwilligersfunctie die naar schatting 2 à 3 uur per week kost en je lid maakt van het team van Moderators op het Dragen en Voeden forum. Omdat het opbouwen van een band met de bloggers belangrijk is, zoeken we iemand die deze functie voor langere tijd kan vervullen. De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 november.

Denk jij dat jij dé persoon voor deze functie bent, of heb je nog vragen over de vacature, stuur ons dan een e-mail op vacature@dragen-en-voeden.nl. We ontvangen bij je sollicitatie graag een uitgebreide motivatie.

Draag jij Dragen en Voeden een warm hart toe? Doneer dan vandaag! Klik hier om direct een zelf te kiezen bedrag via Tikkie te doneren. Lees je liever eerst wat meer over het waarom en hoe doneren? Dat kan hier.

Gebruikersavatar

Topic starter
Geekess
Forum Eigenaar
Forum Eigenaar
Berichten: 11746
Lid geworden op: 30 mei 2009 14:20
Hobbies: Dragen en Voeden
Locatie: Den Haag ******** Eigenaar forum en blog voor Natuurlijk Ouderschap
Contacteer:

Re: Vacature Hoofdredacteur Dragen en Voeden Blog

Ongelezen bericht door Geekess » 14 okt 2017 09:51

[chat]
DL1 2009 - DL2 2014

Dragen en Voeden *** Forum en Blog voor het bevorderen van Natuurlijk Ouderschap ***

Plaats reactie