Vandaag gingen mijn ouders terug naar huis na een bezoek. Ik zal hen pas ten vroegste in juli terug zien en moest toch even huilen nadat ik de deur dicht had gedaan. Mijn oudste dochter kwam naast me staan, nam mijn hand en leidde me naar de bank.
Ze zei: “Mama verdrietig, ok, huilen mag”, en ging op mijn rug wrijven en kusjes geven.
Ik zeg haar vaak dat het OK is om verdrietig te zijn en dat ze mag huilen. Ik knuffel haar dan tot ze zich beter voelt. Heel bijzonder om dat terug te zien in haar gedrag.

–Amira

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelDe geboorte van een diep en donker gat – deel 1/2
Volgend artikelMoeder en kind in sync 2 – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here