Ik heb weinig goede herinneringen aan het geven van borstvoeding, helaas.
Twee momenten springen er uit qua positieve ervaring.
– Toen ZL een week of twee oud was maakten we een uitstapje. Heeeeeeel spannend: alle spullen mee, een stadje in. En voor t eerst in het openbaar borstvoeding geven op een terrasje in de zon. Ik vond het een prachtige mijlpaal en was trots!

– Na een week of 10 borstvoeding geven, ben ik gaan afbouwen. Het was een grote aaneenschakeling van spruw geweest. Wat een pijn steeds tijdens het voeden!
Één van de laatste keren dat ik mijn baby’tje borstvoeding gaf, was in bad. Wat was dat heerlijk gezellig en knus! Je ziet rond z’n mondje nog een paarse waas van de gentiaan violet…..

–Anoniem

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelAfscheid – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelDichtbij mama – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here