De baby huilt en ik zit op de toilet vast met peuter.
Ik hoor mijn dochter onmiddellijk haar spel staken en naar ‘haar’ baby gaan, waar ze een liedje voor hem zingt en hem over zijn hoofd aait.
Het bezoek zegt tegen haar: “Wat doe jij dat lief maar ga maar weer spelen hoor, het is niet erg als baby’s huilen.
Wij zijn inmiddels klaar met wc-business en als ik de kamer in loop, vertelt ze net: “Hij mag ook best huilen, maar niet alleen zonder troost. Dat zouden wij ook niet fijn vinden!”

–Hopefultimes

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelDreumes aan de borst – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelLeendrager – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here