Cilfa Nieraad

  0
  1974
  Colofon Cilfa

  Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters (2009 en 2014). Ik kwam in 2009 in aanraking met Dragen en Voeden toen ik, zwanger van mijn eerste kind, op zoek ging naar een simpele draagdoek. Tegen mijn verwachting in werd ik in de wereld van Natuurlijk Ouderschap gezogen, ging meerdere draagdoeken en ergonomische dragers gebruiken, gebruikte ik wasbare luiers, gaf borstvoeding aan mijn dochters en deed aan bijvoeden volgens de Rapley methode.

  In 2015 nam ik samen met Ramona Dragen en Voeden over van Kirsten. Ik heb mij als doel gesteld om Natuurlijk Ouderschap in Nederland breder bekend te maken.

  DELEN
  Vorig artikelMarloes Holwerda
  Volgend artikelJasmijn Hildering
  Cilfa Nieraad
  Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.