Veel mensen zullen het beamen. De perfecte tas, is moeilijk te vinden. De een wil een vakje hier, en de ander een vakje daar. De een vindt een kleine tas fijn, de ander heeft eerder een hutkoffer nodig. En als kindje dragende ouder is het lijstje waar een tas aan moet voldoen nog wat langer. En dan hebben we het nog niet eens over de kleur en stijl….

Mijn eisenlijst ziet er als volgt uit: een vakje voor een flesje water voor mij. Eentje voor de bidonbeker van dreumesmeisje. Een vakje voor frustseltjes, eentje voor mijn mobiele telefoon. Een vak voor een krantje of tijdschrift waar je makkelijk bij komt. Een koortje om je sleutels makkelijk te vinden. En ook niet onbelangrijk het moet een nette tas zijn, maar niet te netjes. En dan moet hij ook nog makkelijk om te doen zijn als ik mijn dreumesmeisje op mijn rug draag.

Gewapend met mijn naaimachine, lockmachine en wat stofjes, ringsling-ringen en anderhalve dag de tijd, ben ik aan de slag gegaan.

Hier het resultaat. Een tas die aan al mijn eisen voldoet.

IMAG1448       IMAG1447
Ik ben trots op mezelf.

Wendela

~ Vind jij deze tas ook zo mooi? Wij wel! Daarom kun je hier binnenkort het uitgewerkte patroon van Wendela lezen!

DELEN
Vorig artikelGewoon
Volgend artikelPleidooi voor natte neuzen
Wendela van Rhee
Ik ben Wendela, 32 lentes jong en moeder van een dreumesmeisje. Ik ben een scheikundige in de farmaceutische industrie die zich op het moment volledig inzet voor het onvoorwaardelijk opvoeden en natuurlijk ouderschap. Wekelijks kun je hier blogs daarover lezen. Op mijn eigen blog schrijf ik over nog veel meer onderwerpen.

2 REACTIES

  1. Zeker mooi gemaakt!!! 🙂
    veel plezier met je tas!
    Ik hoop ook weer wat meer tijd te krijgen voor mijn maaksel ideeën…
    maar mijn bijna-peutertje laat het nog niet zo toe helaas…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here