In de herfst vorig jaar deed ik mee met mijn allereerste swap. Een recykleerswap. Via lootjes trekken kreeg ik een beschrijving van een gezin waarvoor ik iets moest maken. De bedoeling was dat of het begin product, of het eindproduct iets met kleding te maken had en dat de stoffen die hiervoor gebruikt zijn herbruikt zijn.


IMAG0556Inmiddels heb ik aan verschillende swaps meegedaan. Een theeswap, een sinterklaas swap, een valentijnswap en nog veel meer. IMAG0560 Zodra je je lootjes hebt kan het feest beginnen. Wat zal ik voor mijn lootje maken? Wat voor persoon is het. Heeft hij/zij kinderen? Wat vinden die kinderen leuk? Wat voor techniek ga ik gebruiken om een cadeautje te maken? Ja, dat is toch wel spannend. En dan komt een van de spannendste delen van het swappen. Je pakje versturen en ontvangen. Komt je pakje aan? Heeft de post geen problemen? Wordt het pakje dat voor mij bestemd is wel op tijd bezorgd?
Als je pakje dan binnen is en het uitpakdag is, dan voel ik me net een beetje een klein kind met sinterklaas. Allemaal leuke cadeautjes. Zorgvuldig samengesteld door je swapmaatje. Ja, ik ben er inmiddels een beetje aan verslaafd.

IMAG0565Gisteren mocht ik mijn enveloppe voor de lentetafelswap uit pakken. En wat een moois heb ik weer gekregen! Ik hoop dat mijn swapmaatje ook blij is met wat ik voor haar gemaakt heb. De lente kan hier in huis alvast beginnen!

Wendela

 

 

DELEN
Vorig artikelKeukentje…
Volgend artikelWat te doen met die doek
Wendela van Rhee
Ik ben Wendela, 32 lentes jong en moeder van een dreumesmeisje. Ik ben een scheikundige in de farmaceutische industrie die zich op het moment volledig inzet voor het onvoorwaardelijk opvoeden en natuurlijk ouderschap. Wekelijks kun je hier blogs daarover lezen. Op mijn eigen blog schrijf ik over nog veel meer onderwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here