Een ex van mij vond het heerlijk om naar me te kijken als ik sliep. Hij heeft daar ook wel eens foto’s van gemaakt. Ik snapte dat niet zo. Wat was er nou zo bijzonder aan?

Hij was de eerste man waarmee ik samenwoonde. En schone slaapster die ik was, sliep ik altijd eerder dan hem. Ik heb hem zelden zien slapen.
En toen was daar mijn man. De lieverd die zich altijd wel ergens om zorgen maakt. Als hij ’s nachts moest werken en dus sliep terwijl ik allang wakker was, dan zag ik wat mijn ex zo mooi vond. Een totaal ontspannen gezicht. Niet een blik waarvan je weet dat iets hem bezig houdt, maar waar hij nog niet klaar voor is om te delen. Rust.

En bij mijn kleine meisje… Ik fotografeer er op los! Gekke houdingen, totale ontspannenheid. Heerlijk. Mijn hart vulde zich al met liefde als ik naar mijn slapende vent kijk. Maar mijn hart smelt helemaal als ik kijk naar mijn slapende dame.
Ik geloof dat ik inmiddels meer foto’s heb van haar terwijl ze slaapt, dan wanneer ze wakker is….

IMAG0634 IMAG1249 IMAG1273

Wendela

DELEN
Vorig artikelSpiegel
Volgend artikelHitte
Wendela van Rhee
Ik ben Wendela, 32 lentes jong en moeder van een dreumesmeisje. Ik ben een scheikundige in de farmaceutische industrie die zich op het moment volledig inzet voor het onvoorwaardelijk opvoeden en natuurlijk ouderschap. Wekelijks kun je hier blogs daarover lezen. Op mijn eigen blog schrijf ik over nog veel meer onderwerpen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here