Mijn ienie mini prematuurtje was een paar weken oud en net ‘gepromoveerd’ van warmtebedje naar gewoon wiegje toen ik zijn vader vroeg de draagdoek van thuis mee te nemen. Vanaf dat moment lag de draagdoek meestal over ons heen tijdens het buidelen. Lekker ons eigen geurtje krijgen. Na meerdere opmerkingen van verpleegsters dat ik hem best mocht dragen binnen de couveusesuite, online knoop-hulp gezocht. Een kennis zocht voor me uit welke knoop fijn was voor prematuren en stuurde duidelijke filmpjes. En zowaar, het lukte! Heel voorzichtig zette ik de eerste stapjes met mijn zoon in de doek.

–Anoniem

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelDichtbij mama – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelBuggy – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here