Ik gebruikte vandaag de Manduca om mijn jongste dochter te dragen. Toen ze eindelijk sliep liet ik de Manduca op de zetel liggen om later weg te leggen. Eerst even was opgevouwen en toen ging ik hem opbergen. Dat was buiten mijn oudste dochter gerekend…. Ze liep parmantig rond met de draagzak en daar de babypop ingewikkeld. Waarom? Nou: baby huilen. Niet slaap. Ik veel werk. Vertaald: Babypop was aan het huilen en kon niet slapen en ze moest nog veel doen. Ze doet dus exact wat mama doet.

–Amira

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelMoeders helpen moeders – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelEn dan opeens ben je moeder… – Gastblog Ilse Donker
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here