Het is 5:30 en ik word wakker in een nat t-shirt. Ik voel in mijn hals en aan mijn voorhoofd, maar die zijn droog. Ik pak de thermometer en zie dat het 25 graden in de slaapkamer is. Toch is dit niet de oorzaak van mijn natte shirt. Nee, de oorzaak ligt naast me en veroorzaakt gespannen borsten. Mijn kleine meid.

Het is een tijd geleden dat ik op deze manier wakker werd. Toen had ik nog volop stuwing en was mijn melkproductie aan het groeien. Ik denk dat de laatste keer ongeveer een jaar geleden was. Ze zal nog niet zo heel erg lang zelf hebben kunnen drinken. Wat was ik blij als ik wakker werd in een nat shirt. Dat betekende dat mijn borsten haar vraag aankonden. In elk geval, dat gevoel kreeg ik er door.

Nu overheerst er een ander gevoel. Een beetje een onbestemd gevoel. Maar ook rust. Ze slaapt in de nachten langere stukken IMAG1017aan elkaar waardoor ze veel minder vaak drinkt ‘s nachts. Daarbij heeft ze overdag ook minder behoefte aan het drinken van tiette. Minder behoefte om te drinken bedoel ik dan ook heel letterlijk, want ze vindt het wel heel fijn om ze te bewonderen. Dan probeert ze me half uit te kleden en dan zit ik daar met mijn borst bloot. Dan krijg ik aaitjes, mijn borst wordt toegesproken en krijgt applaus en af en toe doet ze alsof ze een slokje wil nemen, maar echt drinken wil ze niet. Zeker niet in het openbaar. Dit was al een paar weken zo. Maar nu heeft ze dus ook in de nacht minder behoefte om te drinken.

Mijn borsten zijn er nog niet aan gewend en geven mij geregeld een natte herinnering aan de fijne momentjes samen. En hoewel ik er nu toch een beetje van baal; om in de nacht een schoon shirt pakken, het beddengoed verschonen en het missen van deze fijne momentjes samen, ben ik toch eigenlijk ook wel blij met de langere stukken slaap die ik nu krijg. En waarschijnlijk zal ik op een gegeven moment ook de natte herinneringen gaan missen.

Wendela

DELEN
Vorig artikelSCOL
Volgend artikelDIT is het
Wendela van Rhee
Ik ben Wendela, 32 lentes jong en moeder van een dreumesmeisje. Ik ben een scheikundige in de farmaceutische industrie die zich op het moment volledig inzet voor het onvoorwaardelijk opvoeden en natuurlijk ouderschap. Wekelijks kun je hier blogs daarover lezen. Op mijn eigen blog schrijf ik over nog veel meer onderwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here