Wat geven jullie je kind mee naar school? Olijven, tomaatjes en blokjes boerenkaas zijn bij mijn kinderen op dit moment favoriet. Al die lekkere lunchhapjes geven we graag mee in een mooie en goede broodtrommel. Van de nieuwe gekleurde deksels van de Lunchbots broodtrommels worden we ook helemaal blij! Omdat de kinderen hem dagelijks gebruiken, vinden we het erg fijn dat de hij geen nare stoffen afgeeft aan het eten. Het RVS is trouwens bijna onverwoestbaar, iets wat met kinderen zeker geen overbodige luxe is.
Deze lunchboxen zijn verkrijgbaar in 2, 3 of 4 vakjes, wat het makkelijk maakt om verschillende lekkere en gezonde hapjes mee te nemen. Dat is niet alleen handig voor school, maar ook voor een dagje uit, een  gezellige picknick of voor je werklunch.

Met de RVS lunchbots zit je ook goed als het gaat om duurzaamheid. De broodtrommels zijn gemaakt van foodgrade roestvrij staal, een materiaal dat tegen een stootje kan waardoor de trommels lang meegaan.

Naast de lunchboxen heeft Green Jump ook fijne schoolbekers in het assortiment, zoals de RVS lekdichte Kid Kanteen. Deze is er sinds kort in een thermosvariant die je drankje de hele schooldag koel (of warm) houdt. Fijn in de zomer!

Kies je voor een schoolbeker met een lekdichte dop, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over natte schooltassen. Wat ons betreft zijn de Klean Kanteen RVS schoolbekers en de RVS Lunchbots trommels de ideale combinatie om eten en drinken mee te nemen. Je vindt ze bij Green Jump, het online warenhuis met mooie eco, bio en fair trade producten. Ze hebben naast de broodtrommels en lekdichte schoolbekers nog veel meer moois; een aanrader om eens rond te kijken!

Dit bericht is gesponsord en geschreven door GreenJump. Dragen en Voeden hecht veel waarde aan integere berichtgeving op onze blog en zullen daarom alleen bedrijven aan het woord laten over diensten of producten waar wij volledig achter staan.

DELEN
Vorig artikelKeuzestress
Volgend artikelHieperdepiep!
Ramona Verwer
Ik ben Ramona, getrouwd en moeder van twee zoons (2011 en 2015). Ik werk als docente NT2 en ben daarnaast draagconsulente en trainer voor het Instituut voor Hechting. Na de geboorte van onze oudste kwamen we er al snel achter dat de manier waarop wij met onze kinderen omgaan natuurlijk ouderschap genoemd wordt en daarom voelde ik me al snel thuis op Dragen & Voeden. Samen met Cilfa Nieraad ben ik sinds 2014 eigenaar van Dragen en Voeden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here