Ik vraag me geregeld af of mijn zoon van mij, of ik van hem wakker wordt. Ik ben meestal eerder paraat, dan dat hij echt wakker is en op zoek gaat. Bijzonder, maar soms brengt dat me toch aan het twijfelen, met name bij groot slaapgebrek. Zou ik niet veel beter slapen en uitgerust zijn als we niet zo dichtbij elkaar slapen? Maar dan denk ik aan al die keren dat ik er uit zou moet, met mijn blote voeten over de koude gang, kind halen, voeden, wakker blijven, kind terugbrengen en weer over de koude gang. En dan nog in slaap zien te komen.
Nee, het is heel mooi dat we samen zo in sync zijn.

–Anoniem

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelVerdrietig zijn mag – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelDe geboorte van het licht – deel 2/2
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here