Dochter is niet lekker en loopt jammerend rond. ‘Mama tillen! Mama goot! Mama dinken’… maar mama heeft helaas geen tijd, want we gaan een weekendje weg en ik heb nog vanalles te doen. Uiteindelijk vraag ik dochter of ze op mijn rug wil. Normaal gilt ze dan ‘neee, wopen!’, maar nu klinkt er een waterige ‘ja’. Ik bind haar op mijn rug en voel hoe ze ontspant. Zo hang ik de laatste was op, doe de afwas, pak de auto vol en zijn we uiteindelijk mooi op tijd weg. Zonder gejammer van dochter, want die kan fulltime met mama knuffelen terwijl mama haar werk doet.

–Luna

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelAP met Dino’s – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelLaatste keer borstvoeding – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here