Zoonlief is al een paar maanden oud, als ik hem nog steeds niet heb kunnen dragen.
Nadat we noodgedwongen moesten stoppen met de borstvoeding en de logopediste een streep zette door Rapley, was ik toch wel heel verdrietig.
Ik had het zo anders voor me gezien…

Door zijn open hart operatie zat dragen er lange tijd niet in.
Ik probeerde wel, maar keer op keer liep mijn zoon blauw aan.
Totdat de tijd verstreek en hij weer op een aangename manier op zijn buikje kon liggen.

Een vriendin bood aan ons te helpen.
“Ik heb een drager, wil je proberen?”
En jawel hoor, het lukte!
De tranen liepen over mijn wangen.

En de drager? Die heeft een nieuwe eigenaar gekregen.
Moi!

–MissSnickje91

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelTroost – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelIn het tempo van mijn dreumes – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here