Mijn man vertrekt naar het werk en ik lig lekker te slapen tussen mijn 2 prinsesjes. Nog even dochter 2 (1m) voeden en dan terug naar dromenland. Met dochter 1 (22m) hebben we afgesproken dat zij niet meer live drinkt. Dat doet ze al een week of 2 niet meer. Dochter 2 is uitgedronken en valt terug in slaap net als de vermoeide mama want een blik op de klok leert me dat het 8u is. Zolang dochter 1 slaapt, kan ik ook nog wat slapen. Een uurtje later voel ik iets aan mijn borst hmmm tsr hmmm mijn tshirt is omhoog. Ik open langzaam mijn ogen. Dochter 1 ligt lekker melk weg te slikken. Ik herinner haar aan onze niet drinken afspraak. Ze kijkt me aan en zegt beetje drinken veel missen verdrietig . Ach lieve schat drink jij maar een beetje als jij het zo mist. Ze neemt nog 2 slokken kust mijn borst en zegt dank je en bye bye tegen de borst. Ze doet mijn t-shirt naar beneden en kruipt dicht tegen me aan. Is dit echt haar afscheid? Ik weet het niet, maar als ze echt zo verdrietig is mag ze zo nu en dan gerust een slokje troost.

–Amira

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelMamahonger – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelZoogdierenlogica – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here