Mijn zoontje vond het niet zo fijn in de kinderwagenbak. Al snel gebruikten we de wagen dus nauwelijks meer. Samen wandelen in de draagdoek vind hij namelijk wel heerlijk, en wij ook.
Nu hij groot genoeg is voor het zitje, wilde ik het toch weer eens proberen. Nu kan hij immers lekker rondkijken en vind hij het misschien wel leuk. Dus: baby warm aankleden en even in de box leggen – zelf snel jas aan – wagen naar buiten tillen (we wonen 1 hoog) – snel terug naar boven om inmiddels huilende baby te halen (mama, ga je nu zonder me weg?!) – en weer naar beneden om hem in de wagen te installeren. Wat een gedoe. Al wandelend valt het me op hoe enorm veel irritante stoeprandjes en scheve tegels ik tegenkom. Mijn zoontje lijkt er ook niet veel aan te vinden.
De volgende dag knoop ik hem weer in de doek, slinger mijn draagjas over ons beide heen (lekker knus!) en loop vrolijk de trap af en naar buiten.

–Karin89

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelDenVbruari 2018
Volgend artikelDragen met de OV-fiets – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here