Wat ik misschien nog wel het mooiste van AP vind is het doorgeven van bepaalde waarden aan je kinderen, hoe vanzelfsprekend dat voor hen is. Mooi om jezelf, en de keuzes die je maakt, terug te zien in je kinderen. Zoals dit gesprekje gisteren, als mijn jongste dochter van 4 aan het spelen is met haar dinoknuffel: “Zo Stego, ik zie dat je moe bent, we gaan zo samen slapen. Maar eerst nog even tietie, dan slaap je lekker.”

–Ragna

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelDraagdoek hulp – DV 10 jaar lezersverhalen
Volgend artikelDraagsneeuwpop – DV 10 jaar lezersfoto
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here