Toen mijn oudste dochter geboren werd, mocht ik van een vriendin een rekbare doek lenen. Eerste keer knopen ging aardig, en ik stond enorm trots op de foto. Maar ‘aardig knopen’ is niet goed genoeg met een rekbare doek, binnen een half uur hing ze in mijn kruis…
Toen dochter 4 maanden was had ik een bijeenkomst in het midden van het land (2 uur treinen) en dochter ging mee. In de rekbare doek, want kinderwagen was niet handig in de trein. Ik heb genoten van de reis, maar oh, dat knopen… Ik was al lid van D&V en legde mijn probleem voor. Mensen hier hebben me geleerd hoe ik beter kon knopen, raadden me instructiefilmpjes aan, en hebben me overtuigd van mijn eerste grote online aankoop ooit: een geweven draagdoek. Deze doek heb ik voor mijn oudste dochter 2 jaar gebruikt en hierna mocht ik haar zusje, en daarna haar broertje nog een hele tijd dragen.

–Ckialita

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelDe geboorte van het licht – deel 2/2
Volgend artikelOok poppen huilen niet alleen – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here