Op 24 januari 2018 bestaat Dragen en Voeden 10 jaar. Om dat te vieren willen we de blog vanaf de verjaardag een jaar lang vullen met jullie mooiste, liefste, schattigste, weemoedigste, grappigste Natuurlijk Ouderschap-ervaringen.
Met jullie hulp zou dat mogelijk moeten zijn om genoeg  leuk stukjes te kunnen verzamelen zodat we er genoeg hebben om ze een jaar lang iedere dag te plaatsen.

Hoe kan je helpen?

  • Deel in dit topic op het forum, of in de comments onder deze blogpost je ultieme AP/Natuurlijk Ouderschap moment. Bijvoorbeeld die keer dat je draagdoek zo geweldig handig was, of die keer dat je zo genoot van je wasbare luierstash, of de eerste Rapley ervaring van je kind, of je mooiste borstvoedingsmoment… nou ja, dat zijn maar voorbeelden, jullie kunnen vast veel meer bedenken.
  • Heb je daarbij een mooie foto die we op de blog mogen gebruiken, fijn! Maar het is niet verplicht.
  • Vertel in je bericht ook of we je naam mogen gebruiken (een pseudoniem mag), maar het mag ook anoniem wanneer je dat fijner vindt.
  • Heb je meer dan één mooie ervaring, ook prima, we kunnen er genoeg gebruiken, maar maak dan liever wel voor iedere ervaring een apart bericht/comment aan.

De grootte van het bericht maakt niet veel uit. Het mag een paar krachtige regels zijn, maar ook een langer verhaal. Ik zal het misschien een klein beetje bewerken om de leesbaarheid en stijl beter bij de blog te laten passen, maar ik wil de teksten zoveel mogelijk van jullie laten zijn.

Help ons met beeldmateriaal
Heb je mooie foto’s (zwangerschap, borstvoeding, dragen, Rapley, wasbare luiers, alles wat met AP/NO te maken heeft) of tekeningen of schilderijen die je in dit verjaardagsjaar op de blog wilt delen, dan zijn die ook van harte welkom. Jullie kunnen die via het forum aan ons sturen, of per mail, onder vermelding van “DV 10 jaar – lezersverhalen”.

Wat wel belangrijk is om te weten
De blog is openbaar. Dit is een open deur, maar ik meld het toch. Iedereen die de blog kan vinden, kan je verhaaltje lezen en evt foto/tekening zien. Je mag je tekst zo anoniem houden als je wilt, maar wees je er van bewust dat hij dus wel open en bloot op het internet zichtbaar gaat zijn. Door het plaatsen van de tekst en/of foto in het topic op het forum, in de comments onder deze blog of per e-mail aan Dragen en Voeden, ga je akkoord met het plaatsen van de tekst en/of foto op de blog.

Met jullie hulp kunnen we hiermee een fantastische ode aan Attachment Parenting/Natuurlijk Ouderschap neerzetten. Doe ook mee!

DELEN
Vorig artikelBeetje makkelijk
Volgend artikelSalonfähig: borstvoeding in het openbaar
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here