Als jonge moeder heb je het vaak druk. Je loopt achter je kind(jes) aan te rennen om te voorkomen dat ze in gevaarlijke situaties terechtkomen. Prima, maar met het benauwde en warme weer dat onze zomer genoemd wordt, ben je bijna aan het smelten. Een bad waar je je op verheugde is niet zo verfrissend als met ander weer. Je kunt afdrogen wat je wil, maar je blijft je klam aanvoelen. Een ritje op de wc, waarbij dreumes graag van alles tussen je benen door de wc-pot ingooit en de wc-borstel graag gebruikt als kam. Kleuter van de overkant rammelt aan de wc-deur en wil de bellenblaas…. nou, dan drupt bij mij het zweet van mijn voorhoofd.

Ik zie er graag verzorgd uit en vind het echt niet erg als kleding vies wordt of als de keintjes onder de modder of het fruit IMAG1377zitten. Er mag geleefd worden. Maar ik wil me wel graag mooi en sexy voelen, voor mezelf, maar ook voor mijn man. Voor mij betekent dat mooie kleertjes, haartjes die leuk vallen en een dun laagje make-up. Maar met een dreumes die constant bij mij wil zijn, knip ik niet graag mijn eigen haar. En met dit weer smelt de make-up van mijn gezicht. Dus vandaag werd ik verwend. Mijn man was vrij en ik mocht de stad in, zonder budget.
20140724_222705Dus vandaag ben ik heerlijk naar de kapper geweest en zijn mijn wenkbrauwen geplukt en geverfd. Ook heb ik mezelf verwend met drie nieuwe broeken. Ik voel me weer helemaal fris, ook al staat het zweet op mijn voorhoofd en staat mijn dame aan mijn nieuwe harembroek te trekken terwijl de buurkleuter naar binnen rent en op het piano begint te rammen.

Wendela

DELEN
Vorig artikelHitte
Volgend artikelDe laatste keer
Wendela van Rhee
Ik ben Wendela, 32 lentes jong en moeder van een dreumesmeisje. Ik ben een scheikundige in de farmaceutische industrie die zich op het moment volledig inzet voor het onvoorwaardelijk opvoeden en natuurlijk ouderschap. Wekelijks kun je hier blogs daarover lezen. Op mijn eigen blog schrijf ik over nog veel meer onderwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here