Regels voor verkopers

1. Wanneer ben je een verkoper?

Verkoper is zij die zaken of diensten die interessant zijn voor de doelgroep van het forum op commerciële basis aanbiedt. In twijfelgevallen beslist het forumbeheer.

2. Onderschrift en profiel

 1. In je onderschrift of je profiel (naar eigen keuze) mag je verwijzen naar één zakelijke url van jezelf. (verkopers die betalen voor een 2de bedrijf mogen naar een extra url verwijzen)
 2. Alle verkopers maken zich kenbaar door in het woonplaatsveld te vermelden dat ze verkoper zijn. Je kunt kiezen uit de volgende vermeldingen:
 • Draagdoekverkoper
 • Draagdoekconsulent
 • Lactatiekundige
 • Maker en verkoper
 • Verkoper overig

3. Discussies en reclame

 1. Verkopers zijn gewoon forumleden en mogen in alle discussies feitelijke informatie, advies en persoonlijke meningen geven. Alléén binnen de Markplaats voor Verkopers mag je rechtstreeks verwijzen naar je eigen winkel, draadjes starten over bij jou verkrijgbare producten en andere vormen van actieve reclame beoefenen.
 2. Het moderatorenteam behoudt zich te allen tijde het recht voor om onrechtmatige reclame te verwijderen.
 3. Zelfgemaakte zaken mag je buiten de Marktplaats voor Verkopers alleen tonen als je ze voor jezelf maakt of voor een ander als cadeau, helemaal gratis dus en ook geen onkostenvergoeding. Krijg je er een (onkosten)vergoeding voor, dan mag je je werk alleen in de Marktplaats voor Verkopers tonen.
 4. Twijfel je of je iets mag plaatsen? Vraag het dan aan een van de moderatoren. We helpen graag!

4. Marktplaats voor Verkopers
Kijk hier voor de tarieven, mogelijkheden en contactgegevens.