Het is weer tijd voor groot onderhoud aan het Dragen en Voeden forum. We gaan het in een grote sprong bijwerken naar een recente versie van de forumsoftware, en het uiterlijk van het forum wordt opgefrist.
Dat is een grote onderneming, en daarom gaat het forum op slot van vrijdagavond 27 oktober 21:00u tot maandagochtend 30 oktober 7:00u.

Onze excuses voor het ongemak, met name aan de partners en andere naasten van de getroffenen,die nu een heel weekend lang met een persoon met afkickverschijnselen moeten dealen.

DELEN
Vorig artikelHigh need maatschappij
Volgend artikelOnderbroekenlol
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here