Ik ben al enige tijd een stille meelezer, maar wilde toch ook hier een verhaal delen.
Zonder D&V zou ik namelijk nooit geweten hebben dat het heel normaal is om je kinderen het liefst zo dicht mogelijk bij je te houden.
Onderstaande foto is van een tijdje geleden, mijn oudste (toen 2,5 jaar) zat zichzelf even erg in de weg. Op mijn rug is niet goed, op schoot is niet goed. Uiteindelijk de sling erbij. Voordat ik hem er goed in gekregen heb, hoor ik een diepe zucht. Hij legt zijn hoofd op mijn borst en valt in slaap. Dicht bij mama.

–Anoniem

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelUitstapje en afbouwen – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelPrematuurtje dragen – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here