Wil je direct doneren? Klik dan hier.

Dragen en Voeden is groot.

Ons forum en blog trekken dagelijks duizenden bezoekers. Dat betekent dat we veel tijd en geld moeten steken in het bouwen en onderhouden van een krachtige server die op een veilige plaats hangt, zodat we jullie een zo probleemloos mogelijke leeservaring kunnen bieden.

Dragen en Voeden is veilig.

Okee, er bestaat geen echte veiligheid op het internet en ik kan jullie niet garanderen dat er nooit iets mis zal gaan. Maar een van onze uitgangspunten is, dat we ons uiterste best zullen doen om er voor te zorgen dat onze server- en forumsoftware up-to-date is en dat we de juiste technieken toepassen zodat we jullie veiligheid op ons forum zo goed mogelijk kunnen waarborgen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat de gegevens die jullie ons in vertrouwen geven, niet in de handen van dataverzamelingsbedrijven komt. Daarom gaan we voor onze advertentie-inkomsten niet in zee met data-hongerige advertentiemakelaars, maar beheren en plaatsen we de banners zelf. We verkopen jullie gegevens niet, en zullen dat nooit doen. Dragen en Voeden is er voor de gemeenschap, niet andersom.

Dragen en Voeden is hard werken.

Iedere dag proberen we met het Moderatorteam het forum zo goed mogelijk in de gaten te houden. We beantwoorden jullie vragen, verplaatsen en sluiten topics, zorgen dat de forumregels nageleefd worden en proberen eventuele wrijvingen zo vroeg mogelijk te signaleren en op te lossen. We laten nieuwe leden toe, iets wat, om overlast door trollen en spammers te voorkomen, een handmatig proces is.
We overleggen met onze bloggers, redigeren hun teksten en zorgen dat die met enige regelmatig op de blog gepubliceerd worden.

Dragen en Voeden is een hechte gemeenschap.

We genieten iedere dag weer van de prachtige dingen die we op Dragen en Voeden zien gebeuren. Aanstaande en verse ouders leren Natuurlijk Ouderschap kennen en leren dat ze niet alleen staan met hun ideeën. Onze leden helpen elkaar met raad én daad. We leven met elkaar mee, we lachen samen en we huilen samen.
Via Dragen en Voeden ontstaan er hechte vriendschappen, ontdekken mensen hun passie, beginnen mensen een eigen bedrijf, vinden mensen de steun die ze misschien in hun directe omgeving niet konden krijgen.

Dragen en Voeden is vrijwilligerswerk.

Ja, het is een bedrijf maar ik beschouw het als een non-profitbedrijf. Het is keihard werken en veel onkosten, maar omdat we laagdrempeligheid en de bescherming van jullie gegevens zo hoog in ons vaandel hebben staan, is het niet echt mogelijk om méér dan een kleine onkostenvergoeding er uit te halen. Het geld dat binnenkomt vanuit advertenties, wordt weer teruggestoken in het bedrijf. Maar hoe groter Dragen en Voeden wordt, hoe méér uren er in gaan zitten, en hoe schever de balans is.

Dragen en Voeden is jarig!

Dit jaar viert Dragen en Voeden haar 10-jarig jubileum! Om dat te vieren willen we twee dingen voor elkaar krijgen: We willen een feestelijke MegaMeet organiseren, en we willen een Dragen en Voeden Succesreceptenboek maken. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we geld nodig, geld dat er nu nog niet is.
Jullie kunnen daarmee helpen. We roepen voortaan de maand februari uit tot DenVbruari.

Gunnen jullie Dragen en Voeden (en jezelf) een leuk verjaardagskado? Hebben jullie iets aan het Dragen en Voeden gehad, nu of in het verleden? Vind je Dragen en Voeden het waard om een financiële donatie te doen?
We proberen in één maand tijd al het geld bij elkaar te halen dat we nodig hebben om deze doelen te behalen. De optimistische schatting is dat we €2000,- voor de MegaMeet nodig hebben (doel 1), en daarna ongeveer €700,- voor het boek (doel 2). Halen we méér op dan dat, dan kunnen we misschien nog meer van jullie leuke ideeën uit gaan voeren, of bijvoorbeeld investeren in grotere schijven in onze server om al jullie foto’s beter op te kunnen slaan 😉

Jullie donaties zijn geen toegangsgeld voor de MegaMeet. We houden niet bij wie er wel en niet doneert en verlenen geen speciale privileges voor een donatie. We zijn een gemeenschap die elkaar steunt omdat we dat wíllen doen, niet omdat we daarvoor beloond worden. Het zou bovendien betekenen dat onze bezoekers die minder te besteden hebben niet naar de MegaMeet zouden kunnen komen, omdat ze zich geen donatie kunnen veroorloven.
Dus: of je nou wel of niet naar de MegaMeet wilt komen, doe een kleine (grote mag natuurlijk ook) donatie, zodat hij in ieder geval door kan gaan.

Hoe doneren?

Via bankoverschrijving

Gebruik je graag een normale bankoverschrijving (dat heeft onze voorkeur, want: geen extra transactiekosten voor Dragen en Voeden) gebruik dan de volgende gegevens van onze bankrekening:
C.Y. Nieraad en/of R. Verwer
Rekeningnummer IBAN: NL31TRIO 0198085702
BIC: TRIONL2U

Via Tikkie

Je kan ook heel makkelijk via Tikkie doneren. Klik op de betaallink bij het bedrag dat je wilt doneren, en je kan via iDeal betalen. Op je mobiele telefoon gaat dat bovendien heel makkelijk direct via de app van je bank.
De Tikkie-links zijn slechts 2 weken geldig. Ik probeer ze iedere twee weken te updaten, en hier de datum van de laatste update te zetten: Laatste update: 24-2-2018

€ 5 || € 10 || € 20 || € 30 || € 50 || € 75 || € 100

 

Via Paypal.me

Gebruik deze mogelijkheid alleen wanneer de bovenstaande opties voor jou niet mogelijk/te lastig zijn, want Paypal hanteert hoge kosten (voor rekening van DV) per betaling. Je kan zelf je bedrag kiezen via deze paypal.me link.

Heel erg bedankt voor jouw donatie!

DELEN
Vorig artikelSamenslapen – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelKinderwagen – DV 10 jaar lezersverhaal
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here