Dragen en Voeden (forum en blog) gaat vanavond vanaf 22:00u even uit de lucht ivm een serververhuizing.

We moeten daarvoor een backup maken van alle data, en om geen enkele forumpost te missen, moet het forum even ‘uit’.
We beginnen om 22:00u vanavond. Het zou met een uurtje geklaard moeten zijn, maar mochten er problemen zijn, dan kan het zomaar een hele nacht duren. Ik raad jullie aan om het vanaf 00:00u gewoon eens te proberen en anders morgenochtend weer.

We houden jullie via Facebook en Twitter op de hoogte!
Excuses voor het ongemak.

DELEN
Vorig artikelEten plannen
Volgend artikelPlotseling potjestijd
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here