Wanneer het familiebed ter sprake komt, zo één als er bij ons in de slaapkamer staat, krijg je soms grappige reacties. Een collega wilde wel graag iets weten: “Maaruh….hoe uh…uh…hoe?” “Ja?” Hoe uh…?” “Jaaaaa?” Hoe doe je…uh…jullie..hoe doen jullie dat uuuhm…” “Ja?” “Nou. Uuuh. Hoe doen jullie dat dan met uhh?” “Sex?” “Uh, ja. Dát inderdaad.” Mijn eerste flauwe reactie was iets in richting van hebben je ouders je niet voorgelicht, jij hebt toch óók een dochter? Maar dat bedoelde ze niet. “Ooo, je bedoelt, wáár en wanneer?” “Ja!” “Nou, gewoon, overal en als we zin hebben.” Grijns.

Ik zag een t-shirt met ‘Co sleepers do it in the kitchen’ erop en dat is wel ongeveer hoe het hier werkt. De logeerkamer, de woonkamer, de garage, de tuin (op een donkere maanloze nacht), de zolder en in een vlaag van avontuurlijkheid: de trap. Je gaat in een keer héél anders naar je huis kijken. Eigenlijk is het een stuk leuker geworden, spontane sex, creatief zijn in de plaats en tijd. Soms een afspraakje maken met mijn man en soms middernachtelijke ninja-sex (bedenk zelf maar hoe dat werkt of Google is your friend), al merkten we al snel dat onze kinderen door orkanen en vuurwerk heen slapen. Grote gezinnen komen óók voor bij ouders die aan samen slapen doen.
Dat is ook wat ik mijn collega vertelde, die mijn reactie wat ongeloofwaardig vond: “we hebben twee kinderen, meer bewijs dan dat ga ik niet leveren.”

Alyson

2 REACTIES

  1. ik heb geen kinderen, maar wat betreft sex heb ik mij sowieso nooit beperkt tot alleen maar het bed….
    haha, wat een pech voor die collega!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here