Mijn dochter en uk liggeb lin brd, madas aan de borst en ik heb een ingevoerd voor een bljf.

Ok, er moet staan: mijn dochter en ik liggen in bed, madam aan de borst en ik heb een ingeving voor een blog.
Op zulke momenten zijn de mobiele telefoons van nu erg handig. Terwijl zij drinkt en in slaap valt, typ ik mijn ingeving uit. Alleen dat laatste lijkt zoveel makkelijker gezegd en gedaan af en toe. Typend, terwijl ik half slaap, met een hand en ook nog mijn gedachten de vrije loop te laten zijn niet aan mij en de autocorrect van mijn telefoon besteed. Er komen de meest wonderlijke woorden af en toe. En als ik niet oplet, typ ik ineens in het Fins, of in getallen.

Soms is een ingeving de volgende dag gewoon niet meer te lezen en vraag ik me af wat ik ooit bedoeld had met een bepaalde zin. Komt het doordat je jezelf niet perse de tijd meer geeft om iets te schrijven? Je niet meer zoals vroeger er voor gaat zitten, maar het even snel tussendoor doet, tijdens de reclame van je favoriete tv programma, of zoals ik tijdens het voeden? Ik weet het niet, maar deze zinnen zijn toch wel erg bijzonder en memorabel.

Ik wil een nieuwe muis een supercomputer42$%@ (geen idee wat hier moest staan. Maar de combinatie van muis, supercomputer en het getal 42 bevalt mij wel)

De combiyoe van barbaren en gokje was perfect speelgoed voor haar. (De combinatie van barbies en G.I.Joe)

Slaa de kast van jus is dansen se muiden op tafel. (Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel)

De volgende keer moet ik misschien toch maar mijn ideeën op papier zetten. Dat kan ik vast beter ontcijferen.

Wendela

DELEN
Vorig artikelPrivacy
Volgend artikelOpaoma
Wendela van Rhee
Ik ben Wendela, 32 lentes jong en moeder van een dreumesmeisje. Ik ben een scheikundige in de farmaceutische industrie die zich op het moment volledig inzet voor het onvoorwaardelijk opvoeden en natuurlijk ouderschap. Wekelijks kun je hier blogs daarover lezen. Op mijn eigen blog schrijf ik over nog veel meer onderwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here