Peuter heeft een knuffel geadopteerd en loopt daar de hele dag mee rond. Ook als hij moe gespeeld bij mama wil drinken. Peuter neemt een paar slokken, kijkt naar zijn knuffel, kijkt naar de andere borst en verkondigt: ooh lieloe! Tuurlijk vent, knuffel mag ook drinken. De knuffel wordt heel precies aangelegd, met de neus op de tepel, en peuter hapt tevreden weer aan.
Als de oogjes dicht vallen, zakt de knuffel steeds verder naar beneden. Peuter slaapt, veilig bij mama op schoot. En mama, die heeft verplicht ook rust.

–Mama_van_T

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Dragen en Voeden forum publiceren we een serie van ingezonden verhalen en foto’s waarin onze forumleden hun ultieme Natuurlijk Ouderschapsmoment(en) beschrijven. Wil jij jouw verhaal en/of foto hier ook bij hebben staan? Stuur het ons via het forum, of via het contactformulier hier op de website!

DELEN
Vorig artikelVoeden met overproductie – DV 10 jaar lezersverhaal
Volgend artikelDe kippen op stok
Cilfa Nieraad
Ik ben Cilfa, moeder van twee dochters en getrouwd met mijn liefhebbende echtgenerd. Ik heb Indiase Talen en Culturen gestudeerd in Leiden, en later Sociaal Wetenschappelijke Informatica in Amsterdam. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik meer informatie over draagdoeken en borstvoeding en kwam ik bij Dragen en Voeden terecht. Daar raakte ik hopeloos besmet met het Natuurlijk Ouderschap virus. Ik ben een enorme computer nerd en werd in 2014 technisch beheerder van het Dragen en Voeden forum. In 2015 nam ik, samen met Ramona Verwer, Dragen en Voeden van Kirsten Minnen over, en sinds begin 2018 ben ik de enige eigenaar. Mijn doel is om Natuurlijk Ouderschap bekend te maken onder het brede publiek, zodat er zoveel mogelijk mensen de voordelen daarvan mogen ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here